Sociale diensten

Voor en door iedereen
Welvaart, optimaal welzijn kunnen we bereiken door samen ergens voor te gaan. Over eigen grenzen heengaan hoort daar soms bij.
Ik daag mensen uit om mee te doen met mijn programma voor sociale- & persoonlijke ontwikkeling, en de ervaring door te geven.  

Peace via Dialogue (PvD)

´The light of Love restores every lost voice.´

Met dit programma PvD bied ik dialoog training & facilitering, conflictoplossing, innerlijke rust coaching en inspiratie therapie.

Inmiddels (2023) wordt Peace via Dialogue (internationale organisatie) opgericht, met branches in Democratische Republiek Congo (DRC) en Oeganda en partners in Ghana, Rwanda en Kameroen.

Voor activisten die willen bijdragen aan een vredescultuur, een wereld nastreven waar Vrede en Liefde voor iedereen beschikbaar is.

De eerste stap naar samenwerken is een interview, om verwachtingen, bereidheid & gereedheid te beoordelen.

.

Boxing for peace (B4P)

´A question is the answer.´

Met deze workshop bied ik individuen en groepen een actieve vorm van ontwikkeling. Maatwerk, in een persoonlijk gesprek vooraf.

Social Development

In Afrika heb ik, op uitnodiging, een rol in een aantal lokale initiatieven die zich richten op het verbeteren van menselijke omstandigheden. Met het oprichten van een internationale stichting, Peace via Dialogue, ben ik vaste voeten aan de grond aan het krijgen.

Mijn impact - ervaring van anderen

"Jolanda van Wijk is dedicated to mentoring peace makers around the world in restorative circles and other social technologies that are key in transforming our world from the ravages of division and violence to one of justice and peace."

Fred Arment - Founding Director of International Cities of Peace

WhatsApp chat