Johanna H. M.

 

 

In 1967 kreeg ik bij doop drie namen, en de roepnaam Jolanda.  

Dochter Julia (1998) zie je in de afbeelding (2008). 

Vriendelijkheid en de natuur (organisch leven) hebben mij, ons, gebracht waar ik ben.

Sinds 2008 werk ik zelfstandig, met de missie om mensen verder te helpen in het leven.

 

Wie is Jolanda?

Geboren in 1967, katholiek gedoopt met de namen Johanna Hendrika Maria. Opgegroeid als een vrolijk, nieuwsgierig en liefdevol kind dat haar eigen weg wist te vinden te midden van een ronduit gewaardeerde dorpsslagerij van haar ouders, en twee broers en jongere zus. Linkshandig, vriendelijk, een goede leerling, sportief en creatief. Vol goede zin om er samen wat van te maken. Interessant werk bij een multinational gedaan, privé een bijzonder verhaal gekregen met een mooie dochter, en  ervaring opgedaan bij kleinere bedrijven en in de non-profit. Net als velen gewoon lekker bezig! 

(Afbeelding 2015)

 

Life Counseling

Jolanda leidt je snel en vertrouwd naar waar het in essentie bij jou om gaat. Door je te begeleiden in het managen van jouw conflicten. Meer dan coaching!

Executive Coaching

Jolanda is een coach met lef. Ze spreekt je aan op zin en onzin. Zo leidt ze je naar succes, en plezier. 

Relationship Management

Zakelijk mensen benaderen. Makkelijk gezegd, moeilijk gedaan? Het aan een ander overlaten is een slimme oplossing. Jolanda´s pure belangstelling leidt tot het echte verhaal. Jouw propositie, en het verhaal van jouw relaties. En daar liggen de kansen. Ze adviseert over en realiseert verkopen van jouw aanbod bijvoorbeeld.

Mijn impact - ervaring van anderen

"Jolanda van Wijk is dedicated to mentoring peace makers around the world in restorative circles and other social technologies that are key in transforming our world from the ravages of division and violence to one of justice and peace."

Fred Arment - Founding Director of International Cities of Peace

WhatsApp chat