Om te zien en te handelen

Life Counseling
Op onze locatie
1 uur per sessie
Snel tot de kern

“Ik haal weinig voldoening uit mijn leven…”

Heb jij een steun in de rug nodig?

Dat is heel normaal. Heb je even niemand die je bijstaat? Of wil je eerst zelf je koers onder de loep nemen met professionele begeleiding? Dat kan, met mij.  

Samen staan we stil bij wat er nu in jouw leven speelt en zoeken we uit wat je voor ogen hebt.

Het leven is een spel, voor kinderen én volwassenen. Door te spelen, leren we hoe we kunnen en hoe we willen leven. Waar jij het spelen bent verleerd, daar zal ik je uitdagen. Waar je twijfelt over wat jij wilt met je leven, help ik je gronden. De antwoorden liggen al op je te wachten.

´The unreflected life isn´t worth much´. Dat zei een vriend toen ik vertelde, jaren geleden, over mijn keuze om een opleiding Biografische coaching te gaan doen.

– Jolanda van Wijk

Zo gaan we te werk

Een interview gaat vooraf aan onze samenwerking. Komen we tot de afspraak om samen te werken, dan krijg je een zelf scan (digitaal) om in te vullen. Die bespreken we in het eerste consult. 

Ik begeleid je in het eerste consult in het gronden van de scan resultaten en in het verkennen van je koers. We maken een inschatting van het aantal consulten. Vervolgens ga je jouw aanpak voor je koers ontwerpen en kom je naar het tweede consult.

De moeilijkste stap is om je aandacht bij jouw tussentijdse werk te houden en om naar je consulten te komen.

Ik maak het interessant voor je, daar kun je op rekenen. Ik voorzie je van inspiratie en hulp waarmee je als het ware vanzelf over gaat tot het uitvoeren van je plan van aanpak.

Tussentijds laat ik je even uitstappen en naar je zelf kijken. En zo voort en zo voort.

klanten

jaar ervaring

%

succes

Waar ik je mee kan helpen

5

Effectieve consulten, van tenminste 45 minuten

5

Wekelijks, buiten of binnen, dat bepalen wij

5

Omgaan met ontslag, scheiding, verlies, lichamelijke ziekte, conflicten, besluiteloosheid, depressie, stress, en alles wat nog niet genoemd is

5

Bewustzijn over je sterkte en vertrouwen in beter

5

Vieren wat gevierd kan worden

Veelgestelde vragen

Om je beeld verder te vormen over wat ik voor je kan betekenen, kun je hier verder lezen. Heb jij een vraag die hier niet bij staat? Laat het me weten!

Veelgestelde vraag

Hoeveel consulten zijn er nodig?

Met 5 consulten kun je ver komen. Hoeveel consulten precies goed voor jou zijn, kan natuurlijk afwijken. De zelf scan, die in het eerste consult wordt besproken, helpt ons om het aantal benodigde consulten te bepalen.

Veelgestelde vraag

 Wat kost een consult?

Een los consult van 45 minuten kost € 95,-. Dat is inclusief 21 % btw. Kies je ervoor om per 3 keer (vooruit) te betalen, dan kost een consult van 45 minuten € 80,-.  

Het interview is gratis en vrijblijvend. De zelf scan kost € 100,- en is persoonlijk. Dat wil zeggen dat je die niet met anderen mag delen.

 

Veelgestelde vraag

Wat als ik een afspraak voor een consult onverhoopt moet afzeggen?

Een dag van te voren is kosteloos, afzeggen op dezelfde dag, tot 3 uur van te voren, kost 50 %. Later afzeggen kan, in principe worden de kosten wel volledig doorbelast. 

Veelgestelde vraag

Kan ik een referentie benaderen zonder toestemming vooraf? 

Een aantal referenties staan ervoor open om vragen te beantwoorden en hun ervaring te delen. Dan staat hun email adres bij hun ervaring vermeld.

 

Veelgestelde vraag

Kan ik iemand meenemen naar mijn consult?

Dat kan, wanneer het ter ondersteuning dient van jouw werk bij mij. Je geeft dat van te voren aan. 

Veelgestelde vraag

Wat als jij niet kunt?

Mocht ik onverhoopt onze afspraak moeten afzeggen, dan doe ik dat zo snel mogelijk. Mocht het binnen 3 uur van te voren zijn, dan is het volgende consult voor jou gratis.

Schrijf je nu in voor Life Counseling

Je kunt me bellen, een WhatsApp bericht sturen, mailen, of via het digitale contact formulier een bericht sturen. De volgende dag heb je een reactie.

5 + 4 =

WhatsApp chat